Home

K&C – Contemporary Dance with a Cause

The mission of Kekäläinen & Company is to promote dance as an intellectual art form with strong potential in political and poetic communication.

Auringonvihreä, Sun Green
Homage to poet Gunnar Björling
Helsinki Observatory 25.-27.1.2024

 

News

News

JOIN OUR MAILING LIST

Join our mailing list to receive information on K&C’s latest news and programme. 

FACEBOOK

 

Kekäläinen & Company
Kekäläinen & Company1 week ago
TULOSSA TAMMIKUUSSA: Kekäläinen & Company vierailee Helsingin observatoriossa tammikuussa 2024. 25.–27. tammikuuta nähtävä Auringonvihreä-tapahtuma on runollinen ja liikkeellinen kunnianosoitus runoilija Gunnar Björlingin tuotannolle.

Gunnar Björling (1887-1960) oli suomenruotsalainen runoilija ja pohjoismaisen modernismin edelläkävijä. Viime vuosina hänen työnsä ovat vihdoin alkaneet saada ansaitsemaansa huomiota ja näkyvän, niille kuuluvan paikan koko eurooppalaisen modernismin keskeisten tekijöiden joukossa.

Tapahtuman ohjaajana ja koreografina toimii Sanna Kekäläinen, esiintyjinä Annette Arlander, Janne Saarakkala ja Eero Vesterinen.

Kuvassa Gunnar Björling. Kuva: SLS.
Kekäläinen & Company
Kekäläinen & Company1 month ago
Kiitos! ✨✨✨ Syksyn esitysperiodit ovat tältä erää ohi.
Shared Space And Things We Need esitettiin KokoTeatterissa 27.9.-7.10 ja nuorelle yleisölle suunnattu versio Avoin Tila esitettiin Annantalossa 18.-21.10. Yleisö esitti mieleenpainuvia kommentteja ja ajatuksia herättäviä kysymyksiä esitysten jälkeen - kiitos kaikille. Nyt on kattila, pressut, mikrofoni ja kaikki teoksen esineet pakattu. Seuraavaan kertaan! #kiitos #esittävättaiteet #näyttämö #nykytanssi #vieraanvaraisuus #jakaminen #nykytaide @kokoteatteri @annantalo
Kekäläinen & Company
Kekäläinen & Company1 month ago
Avoin tila - filosofinen tanssiteos kouluikäisille ja heidän aikuisilleen Annantalolla tänään 19.10. klo 18, 20.10. klo 18 ja 21.10. klo 14

Tulkaa perheen kesken kokemaan taide-elämys syysloman kunniaksi. Luvassa lämminhenkistä tutkailua tämän hetken ja tulevaisuuden polttaviin kysymyksiin.

Kuva Janne Nabb
Kekäläinen & Company
Kekäläinen & Company2 months ago
Avoin tila pohtii jakamista ja vieraanvaraisuutta. Jaettua tilaa, materiaaleja, niiden eloperäisyyttä ja niiden hoivaamista. Tila ja kokemus on jaettu samalla tavoin kuin maailma on jaettu ja yhteinen.

Avoin tila -teoksessa nähdään nabbteerin erilaisia materiaaleja ja tekstuureja kokeilevaa taidetta yhdessä Sanna Kekäläisen tanssitaiteen kanssa.

Avoin tila - filosofinen tanssiteos kouluikäisille ja heidän aikuisilleen Annantalolla
19.10. klo 18
20.10. klo 18
21.10. klo 14

Liput 15€ ovelta (vain korttimaksu)
Kekäläinen & Company
Kekäläinen & Company
Kekäläinen & Company2 months ago
Kekäläinen & Company esittää kouluikäisille ja heidän aikuisilleen suunnatun teoksen ’Avoin tila’ Annantalolla 19.-21.10. Teos on versio 27.9. ensi-iltansa saaneesta K&C:n teoksesta Shared Space And Things We Need.

Saavumme ilolla ja innolla ensimmäistä kertaa vierailulle Annantalolle. Nähdäänhän siellä! Esitys soveltuu erinomaisesti kaikille yli 7-vuotiaille.

Lue lisää Annantalon verkkosivuilta!
Kekäläinen & Company
Kekäläinen & Company2 months ago
Kiitos upeasta esitysperiodista ihanalle yleisöllemme!
Tässä muutamia yleisöpalautteita joita olemme saaneet:

”Hyvin intensiivistä, suorastaan aika tuntui häviävän”
”Hauskaa”
”Hieno kokemus”
”Esineet ja liike keskustelevat teoksessa hienosti keskenään”

Jos esitys jäi näkemättä, tule yhdessä lähipiirisi kouluikäisten kanssa katsomaan teoksen lyhennetty versio Annantalolle (nimellä 'Avoin tila') 19-21.10.

Kuvat: Pietari Purovaara