K&C etsii tuottajaa osa-aikaiseen, jatkuvaan työsuhteeseen – haku 24.2.2023 asti

Nykytanssiteatteri Kekäläinen & Company hakee tuottajaa osa-aikaiseen (n. 75 %) jatkuvaan työsuhteeseen. Tuottajan työtehtäviin kuuluvat teostuotannot, tiedotus ja markkinointi.

Kekäläinen & Company (K&C) on helsinkiläinen, vuonna 1996 perustettu vapaan kentän nykytanssi- ja esitystaideteatteri. Sen missiona on edistää tanssitaidetta älyllisenä taidemuotona, jolla on valtava poeettinen ja poliittinen potentiaali. K&C tunnetaan tinkimättömästä taiteellisesta laadusta kotimaassa ja kansainvälisesti. Pitkäjänteisesti rakennettuja, huolellisesti harjoitettuja ja omaleimaista estetiikkaa edustavia teoksia toteutetaan yhteistyössä eri tuotantokumppaneiden ja esitystilojen kanssa. Oma studiotila sekä toimisto/residenssitila sijaitsevat Helsingin Kaapelitehtaalla.

Tuottaja työskentelee teostuotannoissa yhteistyössä taiteellisen johtajan Sanna Kekäläisen kanssa. Työtehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta ja vastuullista otetta. Työkielet ovat suomi ja englanti. Tuottaja voi työskennellä etänä tai Kaapelitehtaalla, tilanteen mukaan.

Tuottajan työtehtävä on osa-aikainen (n. 75%, räätälöitävissä). Palkka suhteutetaan kokoaikaiseen 3.000 € kuukausipalkkaan. Työsuhteen alkamisajankohta on sovittavissa, viimeistään 1.5.2023.

Tuottajan työnantajana toimii K&C:n taustayhteisö Vapaat tanssijat ry. Tuottajan työnkuvaan ei sisälly yhdistyksen hallinnollisia tehtäviä eikä varainhankintaa, hallinnosta vastaa Arts Management Helsinki.

Hakemuksia tuottajan työtehtävään otetaan 24.2.2023 asti. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen: outi@artsmanagement.fi.

Lisätiedot: Outi Järvinen, p. 041 545 6255, outi@artsmanagement.fi