Kekäläinen & Companyn syksyn 2020 esitykset

K&C Tilassa nähdään syksyllä 2020 kolme esityskokonaisuutta:

If I Would Lose My Voice

If I Would Lose My Voice -teoksesta nähdään unplugged versio K&C Tilassa 24.-26.9. Kaapelitehtaalla

Jäikö Kekäläinen & Companyn vuoden 2020 kantaesitys näkemättä elokuussa Kansallisteatterissa? Ei hätää! If I Would Lose My Voice Unplugged nähdään kaksi kertaa K&C Tilassa Kaapelitehtaalla syyskuussa.

If I Would Lose My Voice on unohtumaton tanssiteos, joka havainnoi ihmisen vaikutusta maapallon muutokseen. Teos tarjoaa ajatuksia herättävän näkemyksen nykymaailman tilaan ja siihen, kuinka ihmisen toiminta on muuttamassa luontoa enemmän kuin koskaan aiemmin.

Viime vuosina yleistyneen käsityksen mukaan maapallolla on siirrytty kokonaan uuteen geologiseen aikakauteen, antroposeeniin, jossa ihminen vaikuttaa Maan geologiaan, ekosysteemeihin ja ilmastoon ennennäkemättömällä tavalla. Sanna Kekäläinen luo uudessa teoksessaan näyttämölle kuvitteellisen todellisuuden, jossa hahmotetaan ja havainnoidaan tätä uutta aikakautta taiteen keinoin. 

Esitykset:
24.9. klo 19:00
26.9. klo 19:00

Esityksen arvioitu kesto: 90 min.
Liput: 10 € ovelta
Teoksessa puhutaan englantia.
Kuva: Uupi Tirronen

Keskustelu - Conversation

Keskustelu – Conversation nähdään neljä kertaa K&C Tilassa lokakuussa

Maailmasta ei puutu mielipiteitä eikä tehoja vaan läsnäoloa, henkilökohtaisen paljastavaa ajatusten vaihtoa ja korvia jotka kuuntelevat.

Keskustelu – Conversation on tapahtuma, jossa koreografi-tanssija Sanna Kekäläinen ja ohjaaja Janne Saarakkala tutustuvat toisiinsa yleisön edessä käymällä luottamuksellisen ja intiimin keskustelun. He pyrkivät harjoittamaan puuttuvia taitoja ja seuraamaan tajuntojensa dialogista, spontaania virtaa. Keskustelun aiheina ovat läheisyys ja rakkaus sekä se mitä muuta taiteilijoilla on juuri sillä hetkellä sydämellään ja mihin keskustelu heidät johdattaa. Jokainen keskustelu on ainutkertainen tapahtuma, joka purkaa ja tarkastelee henkilökohtaisuutta, yksityisyyttä, peittämistä ja piilottamista sekä aukaisemista ja paljastamista ei-representatiivisesti.

Esitykset:
20.10. klo 19:00
21.10. klo 19:00
26.10. klo 19:00
27.10. klo 19:00

Esityksen arvioitu kesto: 90 min
Liput: 10 € ovelta
Kuva: Katja Tolonen

S-projekti

Soolotapahtuma S-projektin kanssa joulukuussa

S-projekti (Heli Keskikallio & Linda Martikainen) ja Sanna Kekäläinen käynnistävät sooloteemaan perustuvan tapahtumasarjan kolmessa esitysillassa K&C Tilassa joulukuussa. Alunperin sooloteemaisen Keidas-residenssin yhteyteen suunnitellut tapahtumat aloittavat nyt soolotyöskentelyyn porautuvan työn ja pohdinnan, joka jatkuu vuonna 2021.

Koronapandemian takia peruutettu kesän 2020 Keidas-residenssi ja sen esitykset on siirretty vuodelle 2021. 

Esitykset:
5.12. klo 19:00
7.12. klo 19:00
9.12. klo 19:00

Liput: 10 € ovelta

 

Otamme jokaiseen esitykseen max. 20 katsojaa koronarajoituksista johtuen ja suosimme maksuvälineenä käteisen sijaan korttimaksua. Mikäli haluat varmistaa paikkasi esityksestä, teethän ennakkovarauksen osoitteesta sanja@pragmahelsinki.fi

Lipputarjous

Nauti kaikista syksyn esityksistä!

Kekäläinen & Company tarjoaa yhden lipun jokaiseen syksyn esitykseen hintaan 25€. Lipun voit ostaa saapuessasi ensimmäiseen esitykseen syyskuussa. Lisätiedot ja ennakkovaraukset osoitteesta sanja@pragmahelsinki.fi.

Nautinnollista taidesyksyä jokaiselle!

Tutustu myös ohjeisiimme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi:
Kuinka osallistut turvallisesti Kekäläinen & Companyn esityksiin? 

 

K&C Tila sijaitsee Ruoholahdessa Kaapelitehtaalla osoitteessa Tallberginkatu 1 C, 4 krs.