Työpaikkailmoitus: K&C hakee toiminnanjohtajaa

Kekäläinen & Company (K&C) on taiteellisesti ainutlaatuinen tanssi- ja esitystaiteen toimija Suomessa. Vuonna 1996 perustettu tanssiteatteri on tehnyt uraauurtavaa työtä vapaan esittävän taiteen kentällä ja ansainnut mainetta tinkimättömästä taiteellisesta laadustaan, sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Taiteellisille prosesseille on aina annettu runsaasti aikaa ja laaja temaattinen ajattelu- ja taustatyö ovat olleet työskentelyn keskeinen ja tunnistettava elementti. Teatterin taiteellisen johtajan Sanna Kekäläisen teokset ovat laajentaneet käsitystä tanssiteoksesta yhdistäen filosofiaa, sukupuolen problematiikkaa, kirjoitusta sekä konseptuaalista ajattelua feministisestä näkökulmasta vahvasti fyysiseen ja ainutlaatuiseen liikekieleen. K&C:n toimintaa rahoittavat Taike ja Helsingin kaupunki.

Tulevina vuosina toteutetaan monivuotinen teoshanke, tehdään uudenlaista residenssitoimintaa ja pienryhmäkumppanuutta sekä valmistellaan pitkäkestoisia kansainvälisiä yhteistyöhankkeita.

K&C:llä on oma studiotila sekä toimisto/residenssitila Helsingin Kaapelitehtaalla. Ryhmällä ei ole vakituista henkilökuntaa, vaan taiteelliset työryhmät palkataan teoskohtaisesti.

Nyt haettavan toiminnanjohtajan työtehtävä on uusi. Toiminnanjohtaja vaalii ja hakee erilaisia yhteistyökumppanuuksia, toimii työryhmien esihenkilönä sekä kehittää toimintaa yhdessä taiteellisen johtajan kanssa. Toiminnanjohtaja vastaa K&C:n tuotannosta, tiedotuksesta, markkinoinnista ja yhteiskuntasuhteista.

Työtehtävä on osa-aikainen (n. 80%, neuvoteltavissa). Palkka suhteutetaan kokoaikaiseen 4.000 € kuukausipalkkaan. Pitkällä tähtäimellä toiminnanjohtajalla on mahdollisuus kehittää ja muovata sekä K&C:n toimintaa että omaa työnkuvaansa. Työsuhde alkaa huhtikuun 2024 alusta tai sopimuksen mukaan.

Hakijalta edellytetään oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä, itsensä johtamisen taitoa sekä sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Suomen kielen osaaminen ei ole välttämätöntä. Työtehtävää ei voi tehdä ainoastaan etätyönä. Taiteen kentän tuntemus on toivottavaa.

Hakemuksia toiminnanjohtajan työtehtävään otetaan vastaan 30.1.2024 asti. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen: outi@artsmanagement.fi.

Tiedustelut työtehtävän sisällöstä:

Taiteellinen johtaja Sanna Kekäläinen
puhelimitse 15.-19.1.2024 klo 11:00-13:00
p. 041 510 1151

Haastattelut tapahtuvat 5.-9.2.2024.

Lisätiedot: Outi Järvinen, p. 041 545 6255, outi@artsmanagement.fi