K&C Bodybuilding-festivaalilla Turussa 13.5.2023

Turun Bodybuilding-festivaalilla nähdään work-in-progress -esitys Kekäläinen & Companyn tulevasta produktiosta.  “BREEDING – Work-in-progress” esitetään Tehdas Teatterissa lauantaina 13.5.2023.

Kolmatta kertaa järjestettävä kehollisella työskentelyllä ilotteleva Bodybuilding- festivaali kokoaa yhteen taiteilijoita, joiden töiden keskiössä on keho ja kehollisuus. Bodybuilding- festivaalin järjestää Tehdas Teatteri ja Läntinen tanssin aluekeskus yhteistyössä Aurinkobaletin ja Turku Dansartin kanssa.

Work-in-progress -tapahtuma toteutetaan Sanna Kekäläisen kehittämän Avoin teos -konseptin ja tekniikan kautta. Avoin teos – Open work aukaisee perinteisen teoksen suljetun ja sulkeutuneen muodon ja merkityksen. Se ei pyri määrittelemään teoksen muotoa lopullisesti, vaan antaa sen muuntua erilaisiin tilanteisiin ja ajattelumalleihin, paikkoihin ja tiloihin adaptoituen. Tämä adaptoituminen tarkoittaa vahvasti myös teoksen sisältöä; muutoksen juhlistaminen osana esitystilannetta luo teokselle laaja olemassaolo, uusia muotoja ja merkityksellisiä mahdollisuuksia.

https://www.tehdasteatteri.fi/TT%20bodybuilding/breeding/

 

Breeding - work-in-progress
Kuva: nabbteeri